Folie caroserie transparenta

  Folia de protectie Llumar pt vopsea contribuie la protejarea vehiculelor împotriva ciobiturilor facute de pietre, daunelor produse de insecte, abraziunii şi dezagregarii. Conceputa special pentru a se potrivi cu vehiculul dvs, folia fiind foarte clara, dura si flexibila se aplica pe suprafetele cele mai predispuse la ciobituri, cum ar fi capota, oglinzile şi spoilerele, fara a gauri sau a zgaria masina ca si alte produse de protectie.

  Protejaţi-vă vehicul de investiţii acum, şi eliminati necesitatea costisitoare de a il revopsi mai tarziu. Intretinerea este foarte usoara - pur si simplu curatati, spalati şi dati cu ceara  autovehiculul. Acest material invizibil si durabil ofera o protecţie excelenta, şi nu vă va afecta vopseaua masinii.

  Foliile de protectie a vopselei LLumar sunt facute pentru a rezista la ingalbenire, crapare, cojire, bule şi sunt garantate pentru a-şi păstra luciul si stralucirea.

 

Folii pentru protecţia luciului vopselei

  Vehiculul trebuie să fie protejat înainte de a se produce daune. E nevoie doar o piatră aruncată din cauciucurile unui vehicul pentru a deteriora vopseaua masinii dvs. Odată ce zona respectiva este atinsa, ea devine predispusa la rugină.  Astfel cu ajutorul foliilor pentru protecţia caroseriei puteţi păstra aspectul nou şi intact al autoturismului dumneavoastră.

 

folie protectie caroserie.jpgfolie protectie vopsea.jpg

 

folii caroserie auto.jpgfolie auto caroserie.jpg

 

Pret folie caroserie anticriblura – de la 110 euro/mp

Pentru a stabili un pret trebuie evaluata lucrarea ceea ce presupune masurarea masini si a diverselor suprafete pe care doriti a se aplica folia.