Folie faruri

 

  Folia foarte precis taiata la dimensiunile farurilor vehiculelor va reduce posibilitatea de a elimina sparturile şi sablarea. Protejaţi-va lentilele farurilor, din sticla sau din plastic, de  pietrele ce  pot provoca daune.

 

  Foliile de protectie pentru faruri transparente, sunt fabricate dintr-un material patentat, rezistent la zgarieturi, din uretan cuplat cu cel mai puternic adeziv optic transparent existent. Proiectat pentru durabilitate maximă, aceste folii usoare au fost iniţial testate în cele mai dure condiţii cu rezultate uimitoare.

 

  Înlocuirea unui far si poate fi costisitoare fiind si pierdere de timp, procesul inlocuirii unui far fiind foarte scump . Este estimat , în medie, ca 1 din 6 automobile  necesita inlocuirea unui far ca urmare a daunelor de la drum pietre, nisip. Farurile de plastic pot deveni monotone şi îşi pierd transparenta din cauza  pietricelelor şi particulelor de nisip. Chiar si cele mai mici particule de nisip pot sa  sableze farurile , claritatea fiind redusa chiar mai mult de 50%. Acest lucru va poate pune în pericol siguranţa dumneavoastră.

 

fole faruri.jpgfolii faruri.jpg

 

folie faruri Llumar.jpgfolie faruri auto.jpg

 

folie protectie faruri.jpgfolie proiectoare.jpg

 

Pret folie faruri – de la 160 ron / 2 faruri

Dacă aveţi orice întrebare cu privire la aplicarea de folie protectie faruri vă rugăm să ne scrieti detailprotekt@yahoo.com  sau sunaţi-ne la nr 0763 75 99 66