Polish auto 3M

 

  Detailing-ul esterior consta in folosirea pastelor de polish de diferite abrazivitati pentru egalizarea sau lustruirea vopselei si eliminarea zgarieturilor, matuielii, efectului de panza de paianjen, defectelor de vopsire. Noi lucram in stratul de lac sau de vopsea prin lustruirea si finisarea acestora pana unele zgarieturi ale lacului mai adanci se vor diminua sau altele vor disparea.

 

Polish auto profesional

  Actiunea factorilor de mediu si agentilor de contaminare: ploile acide, razele UV, gainatul pasarilor, picaturi de rasina de la copaci, praful, bitumul, vopsea de la marcaje, reziduri de musculite si alte insecte fac ca finisajele masinii sa-si piarda stralucirea. Cosmetica auto inseamna ingrijirea si reconditionarea auto a suprafetelor automobilului,in acelasi timp protejand si infrumusetand finisajele  pe care le acopera.

 

  Ceruirea creste stralucirea vopselei, si ii asigura mai multa protectie. La Detail Protekt folosim doar  tipuri de ceara auto solida carnauba, care contine o serie de acizi grasi. Carnauba car wax sau sealanturile aplicate creeaza o bariera solida intre vopsea si mediu, protejand-o si dandu-i stralucire.

 

Dressing-ul exterior - Ornamentele exterioare din materiale sintetice si din cauciuc, la fel ca si cauciucurile rotilor, in timp, datorita in primul rand razelor UV, se oxideaza si se decoloreaza. De aceea, ele trebuie tratate cu dressing pentru protectie si revitalizarea

 

Pentru stropii de ciment intariti pe stratul de vopsea folosim o argila curatitoare numita Clay. El este folosit  pentru a indeparta impuritatile precum praful industrial, bitumul, gazarea, etc. Argila curatitoare are proprietatea de a incorpora in masa acesteia si extrage particulele straine din si de pe vopsea fara ca suprafata sa sufere vreo zgarietura pe stratul de lac.

 

polish auto.jpgpolish auto 3M.jpg

 

polish profesional.jpgpolish protekt.jpg

 

polish detailing.jpgpolish cosmetica.jpg

 

Pret polish auto - 250 ron

Pret detailing interior – 250 ron

 

Pret polish auto + detailing interior la doar 450 ron

Pretul poate suferi modificari in functie de starea tapiteriei sau a caroseriei

 

Este necesara programare in prealabil – 0763 75 99 66