Colantare carbon

 

  Folia de carbon este o folie din PVC autoadeziva de 80 microni grosime. Foliile Carbon se aplica la cald pe masina, mulandu-se pe caroseria acesteia perfect. Suprafata carbonului este semi-mata cu forme 3D ce ies in relief (se poate simtii textura la atingere).

  Folia de carbon din gama premium este fabricata de o serie restransa de companii cu traditie in productia de autocolante. Aceasta folie autocolanta de carbon se gaseste intr-o gama variata de culori si modele, ce permite aplicarea in interior cat si in exterior.

  Pe langa avantajul estetic aceasta folie de carbon este suficient de groasa si rezistenta protejand vopseaua masinii de pietricele, criblura sau zgarieturi.

 

Folie carbon 3D caracteristici

- se poate incalzi si devine maleabil, montajul devine mai usor  si pe alte tipuri de suprafete mai rigide

- datorita canalelor din micro-adeziv permite eliminarea completa a bulelor de aer

- folia nu isi modifica dimensiunea in timp, nu se strange/increteste

- dispune de strat de protective impotriva razelor UV

- nu se decoloreaza in timp , rezistenta la solventi, detergenti

- protejeaza vopseaua masinii impotriva griblurii si a intemperiilor

- dupa indepartare adezivul nu afecteaza vopseaua masinii

- usor de intretinut si de curatat

 

Informatii colantare carbon

  Pentru siguranta aplicarii masina trebuie spalata si curata bine de urme de praf, ceara sau grasimi. Se recomanda un timp de repaus al masinii, 24h – 48h pentru a fi ferita de factori externi (diferente de temperatura, umiditate).

  Nu se recomanda aplicarea foliei pe masini care prezinta vopsea deteriorata, puncte de rugina sau zgarieturi foarte adanci, este bine sa reparati aceste defecte inainte de aplicarea foliei. Prin colantare cu carbon se pot acoperi diferite zgarieturi de pe caroserie sau daca doriti sa ascundeti diverse defecte de pe suprafata vopselei (decojirea lacului, ciobituri de pe capota, etc.). Dupa montarea de folie carbon acestea arata ca noi.

  Pentru atingerea aspectului impecabil, Detail Protekt recomandă colantarea cu folie carbon numai de către cei mai buni tehnicieni cu experienta folosind echipamente de ultima generatie.

 

Preturi

  Preturile practicate de noi sunt in functie de suprafata si complexitatea lucrarii .Pentru a stabili un pret trebuie evaluata lucrarea ceea ce presupune masurarea masini si a diverselor suprafete pe care se aplica folia autocolanta

  Dupa cum era si de asteptat, exista mai multe tipuri de folie carbon (imitatie carbon) iar preturile difera in functie de calitatea acestora.


colant carbon.jpgcolantari carbon.jpg


folie carbon.jpgcolant imitatie carbon.jpg


autocolant auto.jpgcolantare carbon.jpg