Colantari auto 

 

  Datorita  echipamentelor noastre putem printa si colanta in orice culoare imagini sau grafici complexe de calitate deosebita indiferent de dimensiuni si forme.

  Aceasta folie autocolanta are rolul de a proteja voseaua sau de a shimba culoarea masinii.

  Autocolantele pot fi mate, lucioase, metalizate, sidefate, argintii, aurii sau orice alte culori si texturi ce fac din colantarea totala sau partiala solutia ideala pentru imbunatatirea imaginii autoturismului dvs.

 

  Detail Protekt este partener al celor mai mari producatori de folii 3M, Oracal, Skyfol, Bruxsafol

 

  In cazul unor mici zgarieturi, doar colantul va avea de suferit, inlocuindu-se foarte usor doar elementul afectat, costurile fiind de 3-4 ori mai mici decat revopsirea. Autocolantul se indeparteaza cu usurinta, fara a fi afectata vopseaua originala a autoturismului.

 

  Firma noastra ofera servicii de colantare auto avand personal calificat cu o bogata experianta in acest domeniu ce va pot pune in aplicare ideile. In majoritatea cazurilor colantarea auto se face dintr-o singura bucata, excluzand suprapunerea si taierile pe autoturism.

  Aplicarea autocolantului se face la temperatura recomandata de producator. Inainte de aplicarea autocolantului se curata bine suprafata pentru a evita impuritatile. Timpul de executie pentru o colantare totala este, in medie, de 5 ore. Oferim o garantie intre 1 si 3 ani la orice colantare auto executata la sediul firmei Detail Protekt. In functie de numarul de masini colantate se pot oferi discounturi substantiale.

 

  Printre clientii Detail Protekt ce au apelat la servicile de colantare auto se numara:
 -  firme pentru care realizarea de colantari auto s-a dovedit a fi cea mai ieftina si mai comoda forma de promovare a produselor sau serviciilor ofertate pe piata.
 -  firme de transport persoane care doresc schimbarea culorii autoturismului in vederea utilizarii acestuia in regim de taximetrie.
 -  persoane fizice care doresc schimbarea culorii autoturismului sau protejarea vopselei originale

 

  Detail Protekt ofera servicii profesionale de colantari auto, inscriptionari auto, colantari taxi, inscriptionari taxi, colantari carbon 3M, colant negru mat, negru lucios, colantari diverse culori, colantari elemente interioare, colantari elemente exterioare, colantari auto stopuri cu folii colorate pe fumuriu, rosu, galben, portocaliu etc.

 

  Costurile exacte ale serviciilor si produselor vor fi stabilite dupa ce clientul ne prezinta cu exactitate toate cerintele si specificatiile sale.

  Pentru orice detaliu suplimentar sau pentru orice alt serviciu de care aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati la detailprotekt@yahoo.com sau la telefon 0763 75 99 66  /  0768 00 11 65