Inscriptionari auto


Inscriptionarea cu autocolant se poate face prin decuparea literelor (date de contact sau diferite informatii) cu ajutorul unui cutter-plotter sau printat in policromie  la printer-plotter , indiferent de complexitatea design-ului ales ofera calitate foto la o rezolutie foarte buna. Toate aceste materiale autocolante pot fi laminate pentru a aduce un plus de rezistenta in timp.

 

Autoturismele pot fi inscriptionate partial sau integral cu orice informatie sau imagine intr-o gama foarte variata de culori lucioase sau mate folosind autocolant Oracal seria 651,  3M Scotch Cal 30,  Graphitac seria B (Budget)

 

Modelul ce urmeaza a se inscriptiona masina se realizeaza de catre client sau impreuna cu echipa noastra. Primul pas este sa ne trimiteti urmatoarelor informatii pe e-mail: marca si tipul autoturismului, culoarea autoturismului, logo-ul firmei, textele sau pozele ce  le doriti aplicate pe autoturism, precizand si zonele ce doriti sa le inscriptionati.

 

Avantajele inscriptionarii auto


-- o masina personalizata devine o carte de vizita pentru firma dvs

-- o metoda mult mai ieftina fata de alte mijloace de promovare

-- puteti preveni furtul masinilor cu un design aparte si foarte vizibil

-- imbunatateste imaginea firmei si  va promoveaza afacerea zi de zi

-- imbunatateste estetic imaginea vehicolelor mai vechi

-- printr-un design de calitate orice masina poate deveni un reprezentant de vanzari

 

In cazul mai multor autoturisme ne putem deplasa si la sediul clientului daca conditiile de lucru permit efectuarea lucrarii in conditii optime. Ne angajăm să îndeplinim sarcina noastră, astfel încât rodul muncii noastre să apară în creşterea clientelei, şi îmbunătăţirea rezultatelor afacerii dvs.