Montaj parbrize auto - Montaj lunete auto

 

  Detail Protekt dispune de cele mai moderne si eficiente scule si dispozitive dedicate operatiunilor de montare a geamurilor auto. Montajul este asigurat de o echipa de profesionisti, respectand standardele de montaj indicate de fabricanti.

  Detail Protekt  poate oferi o gama foarte variata de produse (Sekurit Saint-Gobain, Glassex, Pilkington, Guardian) in funtie de exigentele clientilor.

  Folosim cei mai bui adezivi  pentru lipit parbrize autoturisme si vehicule comerciale: Sikatak si Sikaflex. Adezivul aplicat formeaza un cordon continuu intre parbriz si caroserie ce impiedica patrunderea aerului sau apei in habitaclu.

 

Durata

  Montajul unui parbriz dureaza aproximativ 20 min  (in cazul unui Logan) si 40 de minute in cazul autvehiculelor ce necesita demontarea mai multor piese ce impiedica operatiunea de montaj.

  La o ora dupa montarea parbrizului clientul poate pleca cu masina, datorita adezivului special cu proprietati de uscare rapida.

  Montarea unui geam auto pare un lucru simplu la prima vedere, insa, presupune un sir de operatiuni tehnice care necesita toata atentia specialistilor nostri, cat si rabdarea clientului.

 

  Garanţia oferită este de 18 luni la manopera efectuata de catre echipa noastra, fiind excluse vehiculele la care se constata deformari ale caroseriei in urma accidentelor.

  Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat din urmatoarele cauze: incendiu, soc termic, caroserie deformata, alte defectiuni ale autovehiculului, lipsa unor piese din imediata vecinatate a produselor montate, grindina, fulger, traznet, furtuna, caderi masive de zapada sau in cazuri de forta majora.

 

  Sfaturi

  Dupa schimbarea unui parbriz auto sfatul nostru este de a nu se spala masina timp de 2 zile, deoarece jetul cu presiune al aparatului poate afecta solutia pentru lipit folosita la montaj.

  Inlocuirea parbrizului sau a lunetei la anumite tipuri de masini de productie autohtona, necesita implicit schimbarea chederului.

 

  Pentru autovehiculele care au fost implicate in accidente rutiere este necesara prezentarea unui certificat de constatare de la asigurator sau de la politie.

  Programul nostru este unul flexibil permitand astfel sa satifacem orice fel de cerinte de timp si pret, acest lucru nu face decat sa imbunatateasca relatiile cu clientii si colaboratorii nostri.