Reparatii  parbrize

 

  Reparatia de parbriz este un proces care utilizeaza tehnologii moderne pentru a repara sticla parbrizului deteriorat. Spre deosebire de înlocuirea parbrizului, repararea parbrizului pastreaza  integritatea sigiliului din fabrica de pe parbriz, ceea ce face din aceasta cea mai eficienta soluţie pentru clienţi.

  Repararea parbrizului reprezinta o tehnologie avansată, putandu-se repara toate tipurile de zgarieturi şi crăpături.  Rasina care nu ingalbeneste este de cinci ori mai puternică decât sticla.

  Specialistii in repararea parbrizului de la Detail Protekt reprezinta cei mai buni lideri in repararea ciupiturilor! Bazandu-se peste 9 ani de experienta si pe o profunda cunoastere a proprietatilor structurale ale geamurilor de masina, nicio alta firma nu poate oferi aceeasi combinare intre profesionalism, lucru de calitatea si confort.

 

  De ce clienţii prefera reparatia de parbriz:

  Cost scazut – repararea  parbrizului este o alternativă mai accesibilasi mai ieftina decat înlocuirea scumpa a parbrizului.

  Rapida - Reparaţiile sunt realizate rapid inainte de a se extinde si facute direct pe vehicul

  Convenabila – Tehnicienii mobili de reparare a parbrizului pot aduce acest serviciu pentru clienţii lor, la domiciliu sau la birou, facan acest lucru mai usor si mai convenabil pentru clienti.

  Acoperita de asigurare – repararea parbrizului este adesea acoperită de planurile de asigurare, făcând-o chiar şi mai accesibile pentru clienţi, fara batai de cap.