Folii cladiri

 

  Montarea foliilor se poate face si direct pe geamurile aflate in rame, fara intreruperea activitatilor din interiorul cladirilor sau indepartarea ocupantilor acestora.

 

  Folii termoprotectoare pentru protectie solara: folii reflective, folii metalizate, folii sputerizate. Cu grosimea de: 25, 50 sau 75 de microni. Culori: argintiu, auriu, bronz, cupru, albastru sau gri

  Vara scade temperatura din interior cu aproximativ 5°C si reflecta pana la 80% din radiatia solara, iarna creste izolatia termica a geamului cu 30%, astfel reduce costurile necesare incalzirii. Creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de energie electrica.

  Foliile Llumar, pe langa siguranta, sunt dotate cu un strat de protectie impotriva razelor ultraviolete, care filtreaza 99,9% din razele daunatoare.

 

  Folii antiefractie pentru cladiri - folii transparente, folii reflective, folii sputerizate, folii albe mat ; cu grosimea de: 100, 150, 175, 200 si 375 de microni. Culori: transparent, argintiu, cupru.

  Foliile Llumar pentru geam termopan sunt dotate cu diferite straturi metalizate cu aluminium, si aplicate pe orice tip de geam securizeaza si fortifica, acesta ramanand impenetrabil chiar si dupa ce este spart, protejand geamul la orice forma de vandalism sau atac cu pietre,  rangi, sticle incendiare, explozibil, etc. Geamul astfel protejat sporeste siguranta caminelor, a locurilor de munca, sediilor, magazinelor, vitrinelor, reducand riscul spargerilor accidentale si patrunderii prin efractie.

 

  Foliile decorative sunt de diverse modele: cu dungi inguste (13 mm), cu dungi late (45 mm), cu patratele (45 x 45 mm), cu buline. De diferite culori: rosu, galben, verde, albastru, bronz, alb, negru mat si argintiu

  Va oferim o bogata gama de folii Llumar destinate unui ambient placut fie in caminul d-voastra, fie in incaperi tip birou, camere de hotel, restaurante sau in spatii comerciale. Design si functionalitate pentru amenajari interioare si compartimentari de spatii pentru birouri.

  Folii de protectie vizuala: alb mat, negru mat, maro mat, argintiu mat

  Foliile de protectie mate permit patrunderea luminii solare in mare parte, dar in acelasi timp reduc vizibilitatea privirilor indiscrete si nedorite in interior, astfel devin o solutie optima pentru a spori intimitatea in case si birouri. Reducand lumina suparatoare, foliile decorative LLumar pot reduce oboseala ochilor si imbunatati conditiile pentru functionarii din birouri si locatarii cladirilor.

 

Folii de protectie pentru razele ultraviolete - împiedica decolorarea, îngalbenirea, deformarea, devalorizarea exponatelor din vitrine (canapele din piele si alte produse textile sau plastice). Foliile anti UV sunt singura solutie de blocare a radierii razelor ultraviolete fara acoperirea optica cu vreun sistem de umbrire  (jaluzele, rulouri, perdele). Retin 99,9% razele ultraviolete impiedicand decolorarea interiorului, dand un aspect placut exteriorului

  Ridica-ti jaluzelele sau draperiile si lasa lumina soarelui sa intre. Folia pentru ferestre LLumar reduce lumina orbitoare cu pana la 87% , facnd mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer.

 

pret folii cladiri solare  -   65 ron/mp

pret folii decorative alb mat  -   de la 65 ron / mp

 

pret folii antiefractie 300 microni  -  158 ron /mp

pret folii antiefractie 175 microni  -  119 ron /mp

pret folii antiefractie 100 microni  -    91 ron /mp

 

Contacteaza-ne la numarul de telefon  0763 75 99 66 sau completeaza formularul de contact a site-ului, spune-ne suprafata estimativa a geamurilor, scopul aplicarii foliei (protectie solara, protectie vizuala, securitate, decorativa, etc.) si iti comunicam ce tip de folie doresti precum si pretul foliei si a montarii acesteia. Preturile  sunt orientative si variaza in functie de tipul de folie ales, de suprafata si de dificultatea lucrarii.