Conditii de garantie si intretinere folii auto solare

 

Produsele noastre sunt create pentru a vă proteja interiorul autovehiculului împotriva efectelor dăunătoare ale radiaţiilor solare, precum si pentru a vă asigura mai mult confort si siguranţă în timpul condusului.

 

După montarea foliei trebuie să respectaţi urmatoarele indicatii:

În primele 5 zile de la aplicare nu acţionaţi asupra geamurilor pe care s-a aplicat folia (prin
ridicare/coborâre a geamului, curăţare, spălare, frecare). Nerespectarea acestei cerinţe poate afecta stabilitatea adezivului si duce la anularea garanţiei.

Întrucat adezivul continuă să lucreze până la 20 de zile este de asemenea important să nu spălaţi geamul la interior în prima lună de la aplicare.

În primele 20 de zile de la aplicare este posibil ca anumite zone să aibă un aspect ceţos, lăptos sau să prezinte usoare bule. NU vă alarmaţi deoarece acestea dispar fără nici o intervenţie pe masură ce adezivul se stabilizează. Dacă totusi după 20 de zile constataţi încă existenţa anumitor probleme luaţi legătura cu aplicatorul foliei.

 

Intretinerea foliei auto se face utilizand o solutie obisnuita pentru curatarea geamurilor si prosop de hartie. Nu curatati folia cu prafuri abrazive, bureti, obiecte ascutite sau cu solutii gen acetona, otet, etc. Se recomanda curatarea periodica a ramelor de cauciuc ale geamurilor. Impuritatile acumulate in timp pe acestea vor putea deteriora suprafata foliei prin actiunea repetata de ridicare-coborare a geamurilor. Evitati deschiderea geamurilor in anotimpul rece, cand chederele sunt inghetate si acestea pot astfel  exercita o agresiune mecanica asupra marginilor foliei ducand la dezlipirea acesteia la colturi si implicit la pierderea garantiei.

 

Pe întreaga perioadă de garanţie vă asigurăm că foliile noastre:

Îsi vor păstra proprietăţile de reflectare a energiei solare;

Nu se vor decolora si nu vor căpăta alte nuanţe;

Nu se vor dezlipi de pe suprafata geamurilor.

Vor proteja interiorul autovehiculului absorbind razele ultraviolete.

În cazul în care folia se dovedeste a fi defectă vom îndepărta si înlocui gratuit cantitatea de film dovedită a fi necorespunzătoare.

 

Pierderea garanţiei

Folia prezinta zgârieturi, dezlipiri intenţionate sau alte forme vizibile de interventie mecanica asupra marginilor foliei aflate in chedere sau in conditiile nerespectarii instructiunilor de intretinere a foliei.